Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твОстанах изключително впечатлена и въодушевена

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твОстанах изключително впечатлена и въодушевена
Коментари Харесай

Бони: Въодушевена съм от идеята да има министър по ромските въпроси, но няма да е никак лесно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Останах извънредно впечатлена и въодушевена от концепцията на Слави Трифонов да включи в своя кабинет и министър по ромските въпроси, защото това се случва за първи път и мисля, че беше време.

Това разяснява в ефира на Нова тв фолк певицата Бони.

Една огромна част от хората живеят като в капсула, само че има задоволително персони, които са се интегрирали и са потвърдили своята същина. Мисля, че доктор Антония Валентинова би трябвало да е уверена в себе си и да поеме работата си отговорно, в случай че може да бъде потребна за тези хора и да им подаде ръка, тъй като те в действителност имат потребност, разяснява тя.

Сред това общество има доста проблеми, които са от години - дискриминация, липса на тъждество, ниско обучение, огромна бедност. Няма по какъв начин единствено ръководещите да се оправят с всичко това, тъй като манталитета на това общество също би трябвало да се промени, уточни тя.

Малко е старнно, че министърът по ромските въпроси няма да има портфейл, само че не съм доста наясно по този въпрос, уточни тя.

Не познавам дамата, само че четох, че е образована и умна. Но с цел да може да помогне на хората, тя просто би трябвало да бъде доста покрай тях, да приказва с тях, да е отдадена, това няма да е по никакъв начин елементарно, само че се надявам да се оправи, уточни Бони.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР